Extra entreekaartjes voor Kooman's Poppentheater

Gepubliceerd op: 14 september 2023

De Stichting Vrienden van Kooman's Poppentheater hebben extra entreekaartjes beschikbaar gesteld voor de voorstelling van 8 november Max de Mol. 

De Stichting Vrienden van Kooman's Poppentheater bieden ook dit jaar weer twee voorstelling aan voor onze (pleeg)kinderen tijdens de Week van de Pleegzorg.

De eerste voorstelling is op woensdag 1 november: Koeskoes VOL

Het klimbuideldier Koeskoes woont eenzaam in het Rietland. Op een dag komt Wasco de Wasbeer voorbij in een bootje en samen doen ze mee aan de kookwedstrijd! Je kan gouden munten winnen! De culinaire vogel Guy de Lepelaer ziet er op toe dat niemand valsspeelt. Een grote kikker wil de hoofdprijs winnen en gooit roet in het eten. Maar Koeskoes en Wasco kunnen écht lekker koken… Wie zal de wedstrijd winnen?

De tweede voorstelling is op woensdag 8 november: Max de Mol 

Bioloog Maarten Donker bestudeert het leven onder de grond. Wasco de Wasbeer - die lootjes komt verkopen - mag door zijn aardkijker kijken. Ze zien hoe een plagerig beest de aardkijker stuk maakt. Wasco belandt toevallig onder de grond bij Max de Mol. Ze gaan op zoek en ontdekken een Blaaskaak die de baas speelt. Kunnen zij hem onschadelijk maken en wie wint de loterij?

  

Belangrijke informatie

Leeftijd voorstellingen: 5+ (kinderen jonger dan 5+ kunnen helaas niet komen)
Aanvang voorstelling: 14.00 uur
Einde voorstelling: 15.30 uur
Adres: Kooman's Poppentheater, Frankenstraat 66, 2582 SM Den Haag 

Er zijn extra kaarten beschikbaar gesteld voor de voorstelling van 8 november Max de Mol. (Mocht je je hebben opgegeven en onverhoopt niet kunnen laat dit dan op tijd aan het Servicecentrum weten zodat iemand anders nog kan deelnemen aan de voorstelling.

Kaartjes bestellen voor de voorstelling van Max de Mol dan kan dat via onderstaande button. 

Onze hulp

Ambulante hulp in het gezin

Eerstelijns ondersteuning aan gezinnen door onze gezinscoaches. Ze bekijken samen met de jongeren en hun ouders welke problemen er spelen en wie hierbij kan helpen.

Ambulante spoedhulp

Als de veiligheid van een kind acuut in gevaar komt, dan de-escaleren en stabiliseren wij met ambulante spoedhulp de crisissituatie. Zodat de veiligheid van het kind weer gewaarborgd wordt.

Jongeren coaching

Ondersteuning en begeleiding voor jongeren bij de uitdagingen die zij dagelijks ondervinden. We versterken hun competenties en praktische vaardigheden die ze nodig hebben om op eigen benen te kunnen staan.

VUHP

Praktische en intensieve ondersteuning op maat om er voor te zorgen dat kinderen veilig thuis kunnen blijven wonen

Daghulp

Specialistische integrale behandelprogramma’s voor kinderen met complexere problematieken. Deze programma’s worden in overleg met ouders en school, kinderdagverblijf of sportclub afgestemd en op maat gemaakt voor het kind.

OJ

Voorkomt verder vastlopen in het onderwijs voor leerlingen ( 8 – 18 ) met gedragsproblemen, depressiviteit, angstklachten, eetproblemen, negatief zelfbeeld, agressie of lichamelijke klachten zonder medische oorzaak.

Ouderschap Blijft / Parallel Solo Ouderschap

Bij ontwikkelingsproblemen van kinderen die een scheiding hebben gemaakt. Wie bieden ondersteuning bij het oplossen van conflicten, het maken van goede afspraken en het verbeteren van de communicatie tussen de ouders.

Begeleide bezoeken

Wanneer een kind uit huis is geplaatst.

Pleegzorg

Pleegzorg betekent dat een kind tijdelijk in een ander gezin gaat wonen, bij pleegouders. Er zijn verschillende vormen voor diverse situaties afhankelijk van de behoefte van het kind.

Verblijf in een gezinshuis

Als gedragsproblemen bij een kind of jongere zo heftig zijn dat thuis en in een pleeggezin wonen niet meer kan. Bij deze opvang is er intensieve begeleiding van een professionele hulpverlener: de gezinshuisouder.

Verblijf in een residentiële voorziening

Hier krijgen kinderen en jongeren de kans om op een rustige en veilige plek te werken aan hun toekomst. Wij bieden verschillende vormen van opvang in een residentie afhankelijk van de behoefte.

HGD / Uitgebreide intake

Staat voor Handelingsgerichte Diagnostiek en is een uitgebreide intake.

Diagnostiek en behandeling

Wanneer jongeren van twaalf jaar en ouder extra structuur en begeleiding nodig hebben. Dit gebeurt i.s.m. GGZ en LVB-experts.