Gratis jumpen op 23 en 24 november

Pleegzorg gaat weer Jumpen :) En niet zomaar jumpen... we gaan met z'n allen freejumpen! Jump One, een van de grootse indoortrampolineparken stelt net als vorig jaar gratis hun park beschikbaar voor pleegzorg op 23 en 24 november in Zoetermeer. Dat betekent dat alle pleegkinderen van Jeugdformaat vanaf 4 jaar gratis mogen komen jumpen. Hoe tof is dat? Wij staan nu al te springen! 

We maken er een mooi feestje van. Een feestje waar Zwarte Piet ook al rekening mee heeft gehouden ;-). Kom springen, leef je uit, train je skills en bounce van de ene trampoline naar de andere.

Voor alle pleegkinderen van Jeugdformaat (4+): gratis jumpen in het mega trampolinepark van Jump One (locatie Zoetermeer).

Aanmelden
Er is keuze uit 6 tijden, ingedeeld op leeftijd (max 100 kinderen per tijdslot.)

Zaterdag 23/11
- 9-10  uur         kids van 4-6 jaar
- 10-11 uur          kids van 6-8 jaar

Zaterdag 23/11
- 19-21 uur          kids van 8-12 jaar
- 19-21 uur          kids vanaf 12 jaar

Zondag 24/11
- 9-10 uur           kids van 4-6 jaar
- 10-11 uur          kids van 6-8 jaar

Je kunt je aanmelden tot 14 november! 

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen per tijdslot kan het zijn dat er tijden worden aangepast of iets geschoven. Na 14 november krijg je een bevestiging met de definitieve tijden.

Goed om te weten
We houden ons aan de veiligheid & regels van Jump One. Het hele pleeggezin is welkom. Ouders kunnen komen kijken.

Sokken
Speciale Jump sokken zijn verplicht. Deze zijn helaas voor eigen rekening/niet gratis maar kunnen wel opnieuw gebruikt worden. Kosten: 1,- 

Ninja- parcours (vanaf 7 jaar) 
Kinderen vanaf 7 jaar kunnen gebruik maken van het Ninja parcours. Hiervoor dient een Ninja Tag badje (op naam) aangeschaft te worden van €1,50. Deze wordt gemaakt op naam (https://jump-one.nl/ninja-tag/)

LET OP: voor het Ninja Parcours moet je wel schoenen meenemen! 

Aanmelden

Onze hulp

Ambulante hulp in het gezin

Eerstelijns ondersteuning aan gezinnen door onze gezinscoaches. Ze bekijken samen met de jongeren en hun ouders welke problemen er spelen en wie hierbij kan helpen.

Jongeren coaching

Ondersteuning en begeleiding voor jongeren bij de uitdagingen die zij dagelijks ondervinden. We versterken hun competenties en praktische vaardigheden die ze nodig hebben om op eigen benen te kunnen staan.

VUHP

Praktische en intensieve ondersteuning op maat om er voor te zorgen dat kinderen veilig thuis kunnen blijven wonen

Daghulp

Specialistische integrale behandelprogramma’s voor kinderen met complexere problematieken. Deze programma’s worden in overleg met ouders en school, kinderdagverblijf of sportclub afgestemd en op maat gemaakt voor het kind.

OJ

Voorkomt verder vastlopen in het onderwijs voor leerlingen ( 8 – 18 ) met gedragsproblemen, depressiviteit, angstklachten, eetproblemen, negatief zelfbeeld, agressie of lichamelijke klachten zonder medische oorzaak.

Ouderschap Blijft

Bij ontwikkelingsproblemen van kinderen die een scheiding hebben gemaakt. Wie bieden ondersteuning bij het oplossen van conflicten, het maken van goede afspraken en het verbeteren van de communicatie tussen de ouders.

Begeleide bezoeken

Wanneer een kind uit huis is geplaatst.

Pleegzorg

Pleegzorg betekent dat een kind tijdelijk in een ander gezin gaat wonen, bij pleegouders. Er zijn verschillende vormen voor diverse situaties afhankelijk van de behoefte van het kind.

Verblijf in een gezinshuis

Als gedragsproblemen bij een kind of jongere zo heftig zijn dat thuis en in een pleeggezin wonen niet meer kan. Bij deze opvang is er intensieve begeleiding van een professionele hulpverlener: de gezinshuisouder.

Verblijf in een residentiële voorziening

Hier krijgen kinderen en jongeren de kans om op een rustige en veilige plek te werken aan hun toekomst. Wij bieden verschillende vormen van opvang in een residentie afhankelijk van de behoefte.

Spoedhulp

Als de veiligheid of de ontwikkeling van een kind of gezin acuut in gevaar is.

Diagnostiek en behandeling

Wanneer jongeren van twaalf jaar en ouder extra structuur en begeleiding nodig hebben. Dit gebeurt i.s.m. GGZ en LVB-experts.