Kom je ook gratis zwemmen in de Week van de Pleegzorg?

Van 1 t/m 8 november is de landelijke Week van de Pleegzorg. In deze week vestigen we de aandacht op het belang van pleegzorg. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd door Jeugdformaat en de andere pleegzorgaanbieders in het land. Net als voorgaande jaren kun je als pleegouder in deze week samen met jouw (pleeg)kinderen gratis zwemmen in een van de zwembaden van Optisport. Heb je zin om lekker te spetteren in het water of rustig wat baantjes te trekken?

Optisport heeft vier zwembaden onze directe regio (Naaldwijk, Rijswijk, de Lier en 's Gravenzande). Je kunt ook gebruik maken van hun zwembaden op andere locaties.

Het gratis zwemmen geldt voor alle inhuiswonende leden van het pleeggezin en alleen van 1 tot en met 8 november.

Opgeven kan tot en met 27 september via het onderstaande formulier. (Let op dat de openingstijden per zwembad kunnen verschillen.) Nadat je je hebt opgegeven ontvang je een mail van ons ter bevestiging.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met ons Servicecentrum.

In deze week (dit jaar van 1 t/m 8 november 2017) worden allerlei (landelijke) activiteiten georganiseerd door Jeugdformaat en de andere pleegzorgaanbieders in het land. 

Soms samen, soms alleen. Een belangrijk onderdeel vormen de acties om nieuwe pleegouders te werven en er zijn in deze week ook activiteiten om pleegouders in het zonnetje te zetten. 

Op weekvandepleegzorg.nl kun je zien wat er allemaal wordt georganiseerd.