Uitnodiging: Ayers Rock Pleegzorgevent op 26 mei

Jij bent, Jeugdformaat en Ayers Rock organiseren op zondag 26 mei een evenement speciaal voor pleeggezinnen in de regio Den Haag vol met activiteiten zoals survivallen, klimmen en kanoën. Zijn jullie er bij? 

Jij bent wil kwetsbare kinderen af en toe iets extra’s aanbieden. Daarom proberen we samen met onze vrienden leuke activiteiten te organiseren. Gratis en voor niks, speciaal voor jullie.

Student Sport & Beweging Bo Ros nam het iniatief om vanuit zijn studie een event te organiseren samen met Ayers Rock, speciaal voor pleegkinderen in onze regio. En dus zijn jullie allemaal welkom op zondag 26 mei a.s. voor dag vol actie!

Programma: Wat kun je doen deze dag? 

Tijdens het evenement kun je zelf kiezen welke activiteiten je wilt doen, voor sommige activiteiten staan vaste tijden omdat er een instructie aan vooraf gaat. 

10.00 uur - Inloop
10.30 uur - Start van de activiteiten
16.00 uur - Einde activiteiten
16.30 uur - Sluiting

Tijdens het event vinden o.a. deze activiteiten plaats:

  • Klimactiviteiten
  • Survivallen
  • Vlotbouwen
  • Grottenparcours
  • Kanoën
  • Sumoworstelen.

Het belooft een stoere dag te worden, maar ook gezellig voor iedereen die niet zo van het survivallen is ;). 

Toon jouw talent op het podium! 

Midden op de dag hebben we een gezamenlijk pauze waarbij jij jouw talent op het podium kunt laten zien. Waar blink jij in uit? Kun je heel goed dansen? Zingen? Of heb je andere skills? Laat het aan ons weten, meld je aan via de mail -> pleegzorg@jeugdformaat.nl

Ayers Rock Ayers Rock is een activiteiten centrum voor uitdagende indoor- en outdoor activiteiten in Zoetermeer. Meer weten over Ayers Rock? Bekijk de website.

Bestel kaarten

Al onze pleeggezinnen hebben een e-mail ontvangen met een wachtwoord. Met dit wachtwoord kun je via deze link kaarten reserveren. Geen mail/wachtwoord ontvangen?

Neem even contact met ons op via pleegzorg@jeugdformaat.nl of 0708501234.


Onze hulp

Ambulante hulp in het gezin

Eerstelijns ondersteuning aan gezinnen door onze gezinscoaches. Ze bekijken samen met de jongeren en hun ouders welke problemen er spelen en wie hierbij kan helpen.

Jongeren coaching

Ondersteuning en begeleiding voor jongeren bij de uitdagingen die zij dagelijks ondervinden. We versterken hun competenties en praktische vaardigheden die ze nodig hebben om op eigen benen te kunnen staan.

VUHP

Praktische en intensieve ondersteuning op maat om er voor te zorgen dat kinderen veilig thuis kunnen blijven wonen

Daghulp

Specialistische integrale behandelprogramma’s voor kinderen met complexere problematieken. Deze programma’s worden in overleg met ouders en school, kinderdagverblijf of sportclub afgestemd en op maat gemaakt voor het kind.

OJ

Voorkomt verder vastlopen in het onderwijs voor leerlingen ( 8 – 18 ) met gedragsproblemen, depressiviteit, angstklachten, eetproblemen, negatief zelfbeeld, agressie of lichamelijke klachten zonder medische oorzaak.

Ouderschap Blijft

Bij ontwikkelingsproblemen van kinderen die een scheiding hebben gemaakt. Wie bieden ondersteuning bij het oplossen van conflicten, het maken van goede afspraken en het verbeteren van de communicatie tussen de ouders.

Begeleide bezoeken

Wanneer een kind uit huis is geplaatst.

Pleegzorg

Pleegzorg betekent dat een kind tijdelijk in een ander gezin gaat wonen, bij pleegouders. Er zijn verschillende vormen voor diverse situaties afhankelijk van de behoefte van het kind.

Verblijf in een gezinshuis

Als gedragsproblemen bij een kind of jongere zo heftig zijn dat thuis en in een pleeggezin wonen niet meer kan. Bij deze opvang is er intensieve begeleiding van een professionele hulpverlener: de gezinshuisouder.

Verblijf in een residentiële voorziening

Hier krijgen kinderen en jongeren de kans om op een rustige en veilige plek te werken aan hun toekomst. Wij bieden verschillende vormen van opvang in een residentie afhankelijk van de behoefte.

Spoedhulp

Als de veiligheid of de ontwikkeling van een kind of gezin acuut in gevaar is.

Diagnostiek en behandeling

Wanneer jongeren van twaalf jaar en ouder extra structuur en begeleiding nodig hebben. Dit gebeurt i.s.m. GGZ en LVB-experts.