Give Away: Leven als een profvoetballer

Gepubliceerd op: 19 februari 2024

Droomt jouw pleeg- of gezinshuiskind ook van een carrière als profvoetballer dan is dit zijn of haar kans! Wij hebben een unieke en mooie samenwerking met ADO Den Haag en daar zijn we trots op en blij mee! Wij mogen een aantal pleeg- of gezinshuiskinderen in de leeftijd van 10 tot en met 12 jaar een "leven als een prof" aanbieden. 

Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden!


Is jouw pleeg- of gezinshuiskind een echte voetbalfan? En benieuwd hoe het zou zijn om te leven als een profvoetballer? En is hij of zij tussen de 10 en 12 jaar oud?


HET IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM JE OP TE GEVEN!

Belangrijke informatie:

Wanneer: Van 4 april tot 13 juni 2024 (is een reeks waaraan ze deelnemen niet los dus!)

Tijd:         Elke donderdag 18:15 uur verzamelen en 18:30 uur trainen (tot 20:00 uur) 

Locatie:   Zuiderpark ADO de aftrap Den Haag

Compleet verzorgt met voetbaltenue, echt POP-gesprekken, busreis en wedstrijdbezoek! Deelname is GRATIS, maar zoals een echt pro kom mis je geen donderdag en ben je er altijd en op tijd!

Leven als een prof is mede mogelijk gemaakt door 2 pleegvaders!


HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM JE AAN TE MELDEN!!

Dutch
English

Onze hulp

Ambulante hulp in het gezin

Eerstelijns ondersteuning aan gezinnen door onze gezinscoaches. Ze bekijken samen met de jongeren en hun ouders welke problemen er spelen en wie hierbij kan helpen.

Ambulante spoedhulp

Als de veiligheid van een kind acuut in gevaar komt, dan de-escaleren en stabiliseren wij met ambulante spoedhulp de crisissituatie. Zodat de veiligheid van het kind weer gewaarborgd wordt.

Jongeren coaching

Ondersteuning en begeleiding voor jongeren bij de uitdagingen die zij dagelijks ondervinden. We versterken hun competenties en praktische vaardigheden die ze nodig hebben om op eigen benen te kunnen staan.

VUHP

Praktische en intensieve ondersteuning op maat om er voor te zorgen dat kinderen veilig thuis kunnen blijven wonen

Daghulp

Specialistische integrale behandelprogramma’s voor kinderen met complexere problematieken. Deze programma’s worden in overleg met ouders en school, kinderdagverblijf of sportclub afgestemd en op maat gemaakt voor het kind.

OJ

Voorkomt verder vastlopen in het onderwijs voor leerlingen ( 8 – 18 ) met gedragsproblemen, depressiviteit, angstklachten, eetproblemen, negatief zelfbeeld, agressie of lichamelijke klachten zonder medische oorzaak.

Ouderschap Blijft / Parallel Solo Ouderschap

Bij ontwikkelingsproblemen van kinderen die een scheiding hebben gemaakt. Wie bieden ondersteuning bij het oplossen van conflicten, het maken van goede afspraken en het verbeteren van de communicatie tussen de ouders.

Begeleide bezoeken

Wanneer een kind uit huis is geplaatst.

Pleegzorg

Pleegzorg betekent dat een kind tijdelijk in een ander gezin gaat wonen, bij pleegouders. Er zijn verschillende vormen voor diverse situaties afhankelijk van de behoefte van het kind.

Verblijf in een gezinshuis

Als gedragsproblemen bij een kind of jongere zo heftig zijn dat thuis en in een pleeggezin wonen niet meer kan. Bij deze opvang is er intensieve begeleiding van een professionele hulpverlener: de gezinshuisouder.

Verblijf in een residentiële voorziening

Hier krijgen kinderen en jongeren de kans om op een rustige en veilige plek te werken aan hun toekomst. Wij bieden verschillende vormen van opvang in een residentie afhankelijk van de behoefte.

HGD / Uitgebreide intake

Staat voor Handelingsgerichte Diagnostiek en is een uitgebreide intake.

Diagnostiek en behandeling

Wanneer jongeren van twaalf jaar en ouder extra structuur en begeleiding nodig hebben. Dit gebeurt i.s.m. GGZ en LVB-experts.