Vertrouwenspersoon

Jeugdformaat heeft speciaal voor pleegouders twee externe vertrouwenspersonen aangesteld, Lilian Vermeulen en Anton de Leeuw, beiden werkzaam bij Centrum Vertrouwenspersonen Plus (CVP+). Zij stellen zich aan u voor en vertellen waarvoor u precies bij hen terecht kunt.

Soms ontstaat er een verschil van inzicht of een probleem in de samenwerking met Jeugdformaat. Dat is heel normaal. U zult in gesprek moeten om tot een oplossing komen. Als dat niet lukt, of u vindt dat lastig, dan kunt u contact met de vertrouwenspersoon opnemen voor advies en/of ondersteuning.

Als vertrouwenspersoon werken we onafhankelijk van de organisatie, we zijn er speciaal voor u. We denken met u mee over een mogelijke oplossing. We luisteren naar uw verhaal en kunnen u helpen bij eventuele verdere stappen; zoals het samen voorbereiden van een gesprek. Ook kunnen we in sommige gevallen meegaan naar het gesprek ter ondersteuning. U houdt altijd zelf de regie. De vertrouwenspersoon onderneemt geen stappen zonder uw goedkeuring. Wij zijn onafhankelijk, geven geen oordeel, maar staan u bij om tot een oplossing te komen.

Anton de Leeuw
Ik ben 52 jaar en woon sinds 2011 in Den Haag. Voordat ik, jaren terug alweer, als vertrouwenspersoon aan de slag ben gegaan, heb ik lange tijd gewerkt binnen het onderwijs en ben ik daarna ruim 8 jaar werkzaam geweest als leidinggevende binnen een groot Regionaal Opleidingscentrum (ROC).
Naast mijn huidige werkzaamheden als extern vertrouwenspersoon verzorgen mijn collega Lilian en ik ook opleidingen voor vertrouwenspersonen en ondersteun ik medewerkers d.m.v. coaching, supervisie en intervisie. Ook treed ik op als mediator als partijen eenconflict hebben en het hen niet lukt om daar samen uit te komen. In mijn vrije tijd sport ik graag (fietsen, skeeleren), lees ik boeken en hou ik van een lekkere maaltijd.

Lilian Vermeulen
Kwaliteit, inspiratie en plezier in het werk en in het leven is mijn uitgangspunt. Dat wens ik een ieder toe. Gedurende mijnloopbaan bij verschillende organisaties in het onderwijs heb ik mij hiervoor ingezet als docent, begeleidingskundige, mediator, adviseuren als vertrouwenspersoon. Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mensen staat hierbij centraal.

Als vertrouwenspersoon is het voor mij belangrijk mensen te ondersteunen als ze te maken krijgen met ongewenst gedrag. Die ondersteuning kan verschillen van het bieden van een luisterend oor tot het ondersteunen bij het indienen van een klacht. Maar altijd gericht op het zo snel mogelijk een eind maken aan het ongewenste gedrag en het herstellen van een veilig werkomgeving. Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn familie en vrienden, reizen, boeken en films.

U kunt ons bereiken per e-mail of telefoon Wij hebben vervolgens telefonisch contact met u of komen naar u toe
070-2600032 info@cvp-plus.nl